Blierherne

Blierherne


Groepsaccommodatie Blierherne is gehuisvest in een prachtig gebouw uit 2010, heel fraai gelegen tussen de dorpen Nes en Buren. Gemakkelijk te bereiken en rustig gelegen in een prachtig duingebied, De Vleijen. Blierherne is het gehele jaar te huur door kleine en grote groepen. Er is geen inwonend beheerder, dus u bent helemaal zelf baas. Vele groepen komen jaar na jaar terug. De gasten beoordelen Blierherne met het rapportcijfer 8,9!

Grootte

Het gebouw telt 55 slaapplaatsen, verdeeld over acht vierpersoonskamer beneden en boven twee slaapzalen voor twaalf personen. Elke slaapzaal en -kamer heeft eigen sanitaire voorzieningen.  

Het gebouw is geschikt voor mindervaliden, die gebruik kunnen maken van een kamer met verbrede deuren en een verhoogd toilet. Blierherne beschikt over draadloos internet, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Blierherne wordt centraal verwarmd (vloerverwarming), heeft telefoon, gratis draadloos internet en kabeltelevisie en de keuken is voorzien van een vaatwasser en een wasmachine.

Op de foto is mooi te zien hoe vrij Blierherne ligt. Omringd door bomen hebben gasten de totale vrijheid. Linksonder op de foto ligt het dorp Nes. 

Taalselectie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Drie tot vier keer per jaar houden we u op de hoogte over Blierherne. 

 

Prijs voor Blierherne

Groepsaccommodatie Blierherne heeft de derde prijs gewonnen in de verkiezing van Beste groepsaccommodatie in Nederland. De verkiezing was uitgeschreven door de vakantieverhuurwebsite www.eropuitineigenland.nl.  Uiteraard laten we u delen in deze feestvreugde. Wie tussen 1 september en 31 december van dit jaar een boeking doet én de eerste termijn voor 31 december aanbetaalt, krijgt 5 procent Feestkorting op de huurprijs. Daarnaast krijgt u gratis een exemplaar van het boekje 'Verbonden met Blierherne' over de geschiedenis van deze groepsaccommodatie.  Dus kijk snel of er nog een weekend of midweek vrij is! www.blierherne.nl/verhuur