Reserveren 

U kunt de gewenste data selecteren door één keer te klikken op de aankomstdag en één keer op de vertrekdag. U kunt ook vertrekken op een halfgroen/rode datum. Het is nu mogelijk om online te boeken tot december 2023. Vergeet niet om het aantal te verwachten personen in te vullen. Lastminutekorting wordt automatisch verrekend! 

 

 

 

 

 

U huurt Blierherne per nacht en betaalt een vast bedrag, ongeacht het aantal gasten. U kunt daarvoor gebruik maken van het formulier hierboven. U ziet altijd, voordat u tot boeking overgaat, wat de kosten zullen zijn. Pas daarna volgt de bevestiging. Het minimum aantal nachten is twee. Alleen in bijzondere gevallen kan daarvan afgeweken worden.

Hieronder een korte samenvatting. 

Huurprijs per nacht:

2022/2023: Hoogseizoen: € 455*  Middenseizoen: € 386,75** Laagseizoen € 341,75***

Toeristenbelasting:

2022: € 1,59 per persoon per nacht****

2023: € 1,63 per persoon per nacht (nog niet officieel vastgesteld)

Borg: € 225*****

Reserveringskosten: € 30

Schoonmaak/beheerskosten:

2022: € 210

2023: € 220

Verklaring:

*april tot en met september.

** maart en oktober.

*** november tot en met februari.

**** voor jeugdgroepen met deelnemers tot 17 jaar heeft de gemeente Ameland voor 2022 een subsidieregeling in het leven geroepen, waarbij u p.p.p.n. 0,84 euro retour krijgt. De regeling is beperkt: op is op. De regeling is hier te lezen.

***** Met de borg wordt verrekend: toeristenbelasting, verbruikte energie en eventuele schade. Het restant wordt binnen zes weken na verblijf teruggestort, uitzonderingen daargelaten.  Bij een verblijf van meer dan 6 nachten wordt de borg verdubbeld. 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.