Blierherne

Vragen

Kan de afstand van de boot naar Blierherne lopend overbrugd worden?

Ja, het is een heerlijke wandeling van circa 20 minuten. Je kunt door het dorp Nes of er omheen. En anders neem je de bus, richting Buren. Uitstappen aan het einde van de Kardinaal de Jongweg. 

Kunnen boodschappen bezorgd worden?

 Ja, de beide supermarkten bezorgen tot in Blierherne. Vraag wel naar de extra kosten, want het is niet gratis. Meer informatie op de pagina 'Service'.

Wat moet ik meenemen?

Voor het slapen: dekbed of slaapzak, kussensloop, onderlaken, handdoeken. 

Voor in de keuken: theedoeken, sopdoekjes.

Heeft Blierherne een beamer?

Laptops kunnen aangesloten worden op de televisie, door middel van een usb-kabel of een HDMI-kabel. Die moet u zelf meenemen. Het beeld van de laptop wordt dan vertoond via de televisie in het dagverblijf.

Mogen we tenten op het terrein plaatsen?

Op last van de gemeente is het verboden om 's nachts op het terrein in tenten te slapen. Dus: helaas...

Zijn er voorzieningen voor kinderen?

Ja, Blierherne beschikt over een kinderstoel, een kinderbox en een kinderbedje. In het gastenboek staat waar de spullen zich bevinden. Boven, op de vide, is een lees- en doehoek ingericht voor kinderen. Met spelletjes en een tafel waar ze op kunnen kleuren. Buiten hebben we een tafeltennistafel en een volleybalveld.

Welke voorzieningen voor gehandicapten zijn er?

Het gebouw is per rolstoel bereikbaar. Beneden zijn geen drempels. De vloer is egaal. Een van de acht slaapvertrekken heeft een verbrede badkamer en ook het bed is gemakkelijk bereikbaar. Deze kamer beschikt over een stapelbed en een gewoon, laag bed. De badkamer is eveneens aangepast en beschikt over een alarmsysteem.

Mag er gerookt worden op Blierherne?

Nee, dat is verboden. Op het terrein kan er wel gerookt worden, als de peuken maar wel opgeruimd worden.

Heeft Blierherne een barbecue?

Ja, er is een stenen barbecue tegenover het terras van Blierherne. Alle gasten mogen daar gebruik van maken. 

Wanneer krijg ik de borg terug?

Na uw verblijf worden de meterstanden genoteerd. De beheerder schrijft de bijzonderheden op en het gebouw wordt schoongemaakt. Als al die drie zaken bekend zijn, berekent de penningmeester hoeveel u terug krijgt. We proberen dat binnen vier weken na uw verblijf te doen.

Hoeveel energie verbruikt Blierherne?

Sinds augustus 2010 wordt van elke groep het energieverbruik bijgehouden. Dat levert een kostenpost op van circa vijftig euro per dag. Let op: dit is een jaargemiddelde. Grote groepen zullen meer kwijt zijn, kleinere minder. In de winter is het verbruik hoger, in de zomer lager.

 

 

Contact

Nog vragen? Neem contact op: KLIK HIER

Telefonisch kan ook: 06-20448704

Reviews

4,6 uit 5

Google Reviews: Blierherne scoort op basis van 29 reviews een 4,6 van de vijf te behalen sterren. Kijk hier voor de actuele stand

 

Prima voor elkaar

Jammer dat het doucheputje verstopt zat bij de jongens kamer op de bovenverdieping. Ondanks alle pogingen van de beheerder om het op te lossen, is het niet gelukt. Maar dan kan natuurlijk gebeuren. Verder prima voor elkaar.

 

Egaal speelveld

Algeheel prima indruk, niet voor niets was dit voor ons al een terugkerend bezoek. Accommodatie is perfect gelegen en in alle gemakken voorzien. Wel is het veld rondom het gebouw wat rommelig, een mooi egaal 'speelveld' zou in onze ogen ideaal zijn. Dat heeft ons verblijf echter geenszins belemmerd. Erg genoten van Blierherne en van Ameland in het algemeen!

 

Twintigste jaar!

Het van voor ons de twintigste keer met Pasen in de Blierherne en we vinden het nog steeds geweldig. Het nieuwe Blierherne is erg mooi, en de faciliteiten zijn prima.

Tot volgend jaar!

 

Herinneringen

We hadden (weer) een fantastisch weekend. Veel mensen met mooie  herinneringen aan oud, en nu ook alweer aan nieuw Blierherne.