Blierherne

Blierherne op Streetview

Wilt u een virtuele rondleiding door Blierherne maken of de omgeving bekijken, vanuit uw luie stoel? Dat kan. Blierherne staat op streetview van Google. Klik daarvoor op deze link.  

Site ook mobiel

Gelijk met een technische update van onze site, is besloten om ook de mobiele kijkers naar de site tegemoet te komen. Vandaar dat de site er nu een beetje anders uit ziet.

De inhoud is gelijk gebleven. De komende dagen zullen we de laatste onvolkomenheden wegwerken. Omdat de Friese site amper bekeken werd, is besloten de site vanaf nu weer tweetalig uit te voeren.

Voor- en naseizoen goedkoper

Blierherne werkt met een vast tarief voor de verhuur. Echter: in het laagseizoen krijgt u 25% korting op de huurprijs en in het tussenseizoen 15%. Dat scheelt behoorlijk! 

Site ook bereikbaar via .frl

Begin april worden de door bedrijven, particulieren en instellingen aangevraagde domeinnamen met de achtervoeging .frl (fryslân) toegewezen. Uiteraard heeft Blierherne deze extensie ook aangevraagd. Naar verwachting wordt de domeinnaam wel aan Blierherne toegewezen. 

Brandschoon!

 Een uitgebreide schilder- en schoonmaakploeg heeft in februari Blierherne helemaal schoongemaakt, zodat we klaar zijn voor het seizoen! 

Tafeltennistafel

Afgelopen winter is een stenen tafeltennistafel op het buitenterrein bij Blierherne geplaatst. De tafel is afkomstige van de onderwijsgroep Fier en gratis ter beschikking gesteld aan Blierherne. 

Nieuw aanbod: lang weekend!

We breiden ons aanbod uit. Met ingang van 2016 is het mogelijk om met korting een lang weekend te boeken van vrijdagmiddag tot en met maandagmorgen. Voor de laatste nacht, zondag op maandag, betaalt u slechts de helft van de normale verblijfskosten. Een korting van 50%! Dat scheelt in het hoogseizoen meer dan 200 euro. De korting wordt bij boeken automatisch als optie aangeboden. 

(Kan niet gecombineerd worden met 'Last minute', 'Scholenkorting' en is niet geldig op feestdagen.)

Taalselectie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Drie tot vier keer per jaar houden we u op de hoogte over Blierherne.