Blierherne

Zomerkamp Blierherne

Het zomerkamp van 2017 is van 31 juli tot 4 augustus. De inschrijving is geopend! 

  • » Lijkt het je super om zónder ouders, maar met 39 gezellige leeftijdsgenootjes een week met toffe leiding op vakantie te gaan?

    » Houd jij van leuke spelletjes zoals vlaggenroof en trefbal, en ben je niet bang voor droppings in het donker?

  • » Vind je het leuk om nieuwe vrienden te maken en met hen lekker te chillen in of bij Blierherne?

  • »  Word je enthousiast van de verhalen bij 'Hoe was het?'

  • »  Ben je tussen de 10 en 13 jaar?

     

Dan is dit kamp net iets voor jou! Een week lang Sport, Spel en Gezelligheid op het mooie waddeneiland Ameland. Blierherne ligt achter het dorp Nes en dicht bij het bos en het strand. Van de buren zullen we dus geen last hebben! Vorige jaren waren de thema's  'Wie is de Mol', 'Fort Blierherne' en 'Pirates of the wadden' een geweldig succes. Zullen we dat dit jaar overtreffen met een nieuw thema? 

 

Blierherne is misschien wel de mooist gelegen kampeerboerderij van het eiland. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkst. Dit wordt een week om nooit te vergeten. De enthousiaste en deskundige leiding zal er alles aan doen om er een paar te gekke dagen van te maken. Je kunt alleen komen of je broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Met leeftijdsgenoten uit de hele provincie maak je vast snel nieuwe vrienden. We gaan speurtochten doen, het bos en het strand verkennen en nog veel meer!


We gaan vooral veel samen doen. Dat betekent ook dat er ’s ochtends en ’s avonds geholpen moet worden bij het ontbijt en het avondeten. En nee, dat is niet saai, maar ontzettend leuk.

 

Voor maar € 140,- kun je al mee. Daar zit het bootkaartje zelfs bij inbegrepen. Dit wordt de leukste week van het jaar. Een betere start van je zomer kun je je niet wensen! Er kunnen 40 kinderen mee.

 

Meer informatie is te vinden op deze site, ervaringen van vorige jaren bij 'hoe was het', en voor vragen mail je naar zomerkamp@blierherne.nl.

Inlog Thuisblijvers

Log in om foto´s, verslagen en gastenboek te lezen.