slideshow2 slideshow3 slideshow4

Blierherne erg populair bij gasten

We krijgen momenteel veel boekingsverzoeken binnen voor een verblijf op Blierherne. Dat verheugt ons zeer. We zien een ontwikkeling dat Ameland te maken heeft met een terugloop in het aantal groepsaccommodaties, waardoor de druk op de bestaande locaties groter wordt. Daarnaast hebben we met Blierherne een prachtig gebouw, dat van alle gemakken voorzien is.

PRfotowebsite2

Dit voorjaar is beneden een nieuwe toplaag op de vloer aangebracht en zijn de muren in het dagverblijf voorzien van een nieuwe laag verf. De nieuwe kleur zorgt voor een warmer sfeer in het dagverblijf.

 

 

Lang weekend: laatste nacht half geld

Het is nu mogelijk om met korting een lang weekend te boeken van vrijdagmiddag tot en met maandagmorgen. Voor de laatste nacht, zondag op maandag, betaalt u slechts de helft van de normale verblijfskosten. Een korting van 50%! Dat scheelt in het hoogseizoen meer dan 200 euro. De korting wordt bij boeken automatisch als optie aangeboden. 

(Kan niet gecombineerd worden met 'Last minute', 'Scholenkorting' en is niet geldig op feestdagen.)

Grootte

Het gebouw telt 55 slaapplaatsen, verdeeld over acht vierpersoonskamer beneden en boven twee slaapzalen voor twaalf personen. Elke slaapzaal en -kamer heeft eigen sanitaire voorzieningen.  

Het gebouw is geschikt voor mindervaliden, die gebruik kunnen maken van een kamer met verbrede deuren en een verhoogd toilet. Blierherne beschikt over draadloos internet, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Blierherne wordt centraal verwarmd (vloerverwarming), heeft telefoon, gratis draadloos internet en kabeltelevisie en de keuken is voorzien van een vaatwasser en een wasmachine.

Op de foto is mooi te zien hoe vrij Blierherne ligt. Omringd door bomen hebben gasten de totale vrijheid. Linksonder op de foto ligt het dorp Nes. 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen rond Blierherne, acties en vroegboekmogelijkheden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief, die maximaal vier keer per jaar uitkomt. Uitschrijven is altijd mogelijk.

Klik hier om u in te schrijven.

Blierherne op Streetview

Wilt u een virtuele rondleiding door Blierherne maken of de omgeving bekijken, vanuit uw luie stoel? Dat kan. Blierherne staat op streetview van Google. Klik daarvoor op deze link.  

In vrije natuur

Groepsaccommodatie Blierherne is gehuisvest in een prachtig gebouw uit 2010, heel fraai gelegen tussen de dorpen Nes en Buren. Gemakkelijk te bereiken en rustig gelegen in een prachtig duingebied, De Vleijen. Blierherne is het gehele jaar te huur door kleine en grote groepen. Er is geen inwonend beheerder, dus u bent helemaal zelf baas. Vele groepen komen jaar na jaar terug. De gasten beoordelen Blierherne met het rapportcijfer 8,9!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.