Blierherne

Blierherne

Groepsaccommodatie Blierherne is gehuisvest in een prachtig gebouw uit 2010, heel fraai gelegen tussen de dorpen Nes en Buren. Gemakkelijk te bereiken en rustig gelegen in een prachtig duingebied, De Vleijen. Blierherne is het gehele jaar te huur door kleine en grote groepen. Er is geen inwonend beheerder, dus u bent helemaal zelf baas. Vele groepen komen jaar na jaar terug. De gasten beoordelen Blierherne met het rapportcijfer 8,9!

Grootte

Het gebouw telt 55 slaapplaatsen, verdeeld over acht vierpersoonskamer beneden en boven twee slaapzalen voor twaalf personen. Elke slaapzaal en -kamer heeft eigen sanitaire voorzieningen.  

Het gebouw is geschikt voor mindervaliden, die gebruik kunnen maken van een kamer met verbrede deuren en een verhoogd toilet. Blierherne beschikt over draadloos internet, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Blierherne wordt centraal verwarmd (vloerverwarming), heeft telefoon, gratis draadloos internet en kabeltelevisie en de keuken is voorzien van een vaatwasser en een wasmachine.

Op de foto is mooi te zien hoe vrij Blierherne ligt. Omringd door bomen hebben gasten de totale vrijheid. Linksonder op de foto ligt het dorp Nes. 

Zomerkamp Blierherne: 13-17 juli 2020

Flyerzomerkamp2020webDe leiding van het Zomerkamp van Blierherne is al druk bezig met de voorbereidingen van het tiende zomerkamp nieuwe stijl. Ben je 10, 11, 12 of 13 jaar: doe dan mee en maak nieuwe vrienden en vriendinnen!

bekijk de te gekke website www.zomerkampblierherne.nl 

Lang weekend: laatste nacht half geld

Het is nu mogelijk om met korting een lang weekend te boeken van vrijdagmiddag tot en met maandagmorgen. Voor de laatste nacht, zondag op maandag, betaalt u slechts de helft van de normale verblijfskosten. Een korting van 50%! Dat scheelt in het hoogseizoen meer dan 200 euro. De korting wordt bij boeken automatisch als optie aangeboden. 

(Kan niet gecombineerd worden met 'Last minute', 'Scholenkorting' en is niet geldig op feestdagen.)

Online betalen

Is uw boeking door ons bevestigd? Dan kunt u nu ook direct online betalen. Wel zo gemakkelijk, want het reserveringsnummer is al ingevuld en u kunt de betalingstermijn niet meer vergeten!

Voor- en naseizoen goedkoper

Blierherne werkt met een vast tarief voor de verhuur. Echter: in het laagseizoen krijgt u 25% korting op de huurprijs en in het tussenseizoen 15%. Dat scheelt behoorlijk! 

Taalselectie

Corona

Update 23 mei: Blierherne mag in juni nog geen groepen ontvangen, op last van gemeente en veiligheidsregio omdat gebruik van gemeenschappelijk sanitair niet is toegestaan. Gezinnen zijn hiervan uitgezonderd. Dus wie zin heeft in een (lang) weekend met het gezin kan alle weekenden in juni Blierherne boeken. We hebben hiervoor een speciale actieprijs gemaakt: 750 euro voor twee nachten, exclusief toeristenbelasting. Bij verblijf van drie nachten komt de helft van de huurprijs erbij.

U kunt reserveren via deze website.

 

Blierherne op Streetview

Wilt u een virtuele rondleiding door Blierherne maken of de omgeving bekijken, vanuit uw luie stoel? Dat kan. Blierherne staat op streetview van Google. Klik daarvoor op deze link.  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Drie tot vier keer per jaar houden we u op de hoogte over Blierherne.