Blierherne

Zonnepanelen op dak Blierherne

Blierherne krijgt in februari - als de coronamaatregelen het toelaten - rode zonnepanelen op de daken. Installateur Mensonides zal de panelen installeren. De aanschaf is mogelijk door schenkingen van betrokken Blierherne-bezoekers en een kerkelijke instelling. We houden u op de hoogte van de voortgang.

Blierherne: ook leuk voor kleinere groepen!

Geen vakantie naar het buitenland dit jaar? Toch zin om er even tussenuit met gezin, familie of vrienden of buren? Blierherne biedt volop gelegenheid. We hebben deze zomer ruime mogelijkheden en geven een leuke lastminute korting voor een midweek of lang weekend. Blierherne heeft veel ruimte, veel sanitaire voorzieningen, dus we voldoen ruim aan alle eisen die er aan groepsaccommodaties gesteld worden in deze tijd.

Kijk op onze pagina RESERVEREN wanneer Blierherne nog vrij is en boek!

Lang weekend: laatste nacht half geld

Het is nu mogelijk om met korting een lang weekend te boeken van vrijdagmiddag tot en met maandagmorgen. Voor de laatste nacht, zondag op maandag, betaalt u slechts de helft van de normale verblijfskosten. Een korting van 50%! Dat scheelt in het hoogseizoen meer dan 200 euro. De korting wordt bij boeken automatisch als optie aangeboden. 

(Kan niet gecombineerd worden met 'Last minute', 'Scholenkorting' en is niet geldig op feestdagen.)

Grootte

Het gebouw telt 55 slaapplaatsen, verdeeld over acht vierpersoonskamer beneden en boven twee slaapzalen voor twaalf personen. Elke slaapzaal en -kamer heeft eigen sanitaire voorzieningen.  

Het gebouw is geschikt voor mindervaliden, die gebruik kunnen maken van een kamer met verbrede deuren en een verhoogd toilet. Blierherne beschikt over draadloos internet, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Blierherne wordt centraal verwarmd (vloerverwarming), heeft telefoon, gratis draadloos internet en kabeltelevisie en de keuken is voorzien van een vaatwasser en een wasmachine.

Op de foto is mooi te zien hoe vrij Blierherne ligt. Omringd door bomen hebben gasten de totale vrijheid. Linksonder op de foto ligt het dorp Nes. 

Blierherne

Groepsaccommodatie Blierherne is gehuisvest in een prachtig gebouw uit 2010, heel fraai gelegen tussen de dorpen Nes en Buren. Gemakkelijk te bereiken en rustig gelegen in een prachtig duingebied, De Vleijen. Blierherne is het gehele jaar te huur door kleine en grote groepen. Er is geen inwonend beheerder, dus u bent helemaal zelf baas. Vele groepen komen jaar na jaar terug. De gasten beoordelen Blierherne met het rapportcijfer 8,9!

Taalselectie

Corona

We hebben een speciale pagina op deze website gemaakt, waar we onze corona-maatregelen melden.

 

Blierherne op Streetview

Wilt u een virtuele rondleiding door Blierherne maken of de omgeving bekijken, vanuit uw luie stoel? Dat kan. Blierherne staat op streetview van Google. Klik daarvoor op deze link.  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Drie tot vier keer per jaar houden we u op de hoogte over Blierherne.