Blierherne

Fietsen

U kunt via ons fietsen huren bij Fietsenverhuur Kiewiet. Leuke kortingen bij huur van 15 of meer fietsen tegelijk. De fietsen kunnen desgewenst op Blierherne gebracht worden. Als u liever direct bij de pier op de fiets stapt, kan Kiewiet voor het vervoer van de bagage zorgdragen. Erg handig!

Klik hier voor het boekingsformulier.

Supermarkten

Nes heeft twee supermarkten. Als u de boodschappen vooral wilt laten bezorgen, dan kan dat. Er zijn wel kosten aan verbonden. Informeer ook of niet-gebruikte artikelen teruggenomen worden. In verband met aangescherpte eisen op het gebied van de hygiëne is dat niet altijd het geval.

Jumbo Nes, Hoge Eggenweg 6, 9163 JP Nes Ameland, 0519-542009, www.jumbosupermarkten.nl 

 

 

 

 

 

Spar Van der Veen, Torenstraat 7, 9153 HD Nes Ameland, 0519-542204, www.spar-nesameland.nl 

Linnenkast

Op uw verblijf op Blierherne dient u zelf voor uw linnengoed en dekbedden te zorgen. Het is op het eiland echter ook te huur, bij De Linnenkast, Fabrieksweg 16, 9161 CG Hollum Ameland, 0519-556569

Meer informatie op de website van De Linnenkast. 

Ameland Adventure

Ameland Adventure is een activiteiten- en evenementenorganisatie op Ameland. Met een scala aan strandactiviteiten en sportactiviteiten, kunnen bedrijf en particulier bij het bedrijf terecht voor groepsuitjes, schoolreisjes, familiefeestjes of een paar uur actief op het strand bezig zijn.

www.amelandadventure.nl 

Vervoer

Wagenborg

De overtocht naar Ameland wordt uitgevoerd door Rederij Wagenborg. U kunt vooraf kaartjes online kopen via de website van Wagenborg.

Online boeken

Dienstregeling

Vervoer

Vanaf de boot rijden er bussen naar alle dorpen.

www.9292ov.nl

http://www.wpd.nl/

Taxi

U kunt ook een taxi nemen. In het hoogseizoen is reserveren gewenst.

Cosi-Tax Ameland, Achterdijken 84, Nes. 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Drie tot vier keer per jaar houden we u op de hoogte over Blierherne.